Wijnreizen

Ontdek de Bourgogne op een professionele manier ! – 4-dagen lang blijf je je verbazen !

Bourgogne! Alleen al de naam doet de harten van veel wijnliefhebbers sneller kloppen.

Al vele jaren bezoeken wij (Janna Rijpma en Marga van den Heuvel) kris kras door de bourgogne onze favoriete producenten in de diverse appellaties en proeven en selecteren wij onze lekkerste wijnen uit Nuit Saint Georges, Morey Saint Denis, Meursault,  St. Romain, Saint Aubin, Savigny les Beaune, Pommard, Rully en natuurlijk Puligny-Montrachet.

Evenzovele jaren staan deze wijnen op de proeftafel van de wijnclub La Maison Blanche en hebben velen onder u op deze wijze al mee kunnen genieten van onze ervaringen en veroveringen.

Dit jaar was er voor de eerste keer de mogelijkheid ons te vergezellen naar een aantal  zeer exclusieve adressen om kennis te maken met de wijnen en de wijnmaker ‘live’ te bezoeken. Dit alles  onder onze bezielende begeleiding en uitleg.

Het is een uitgelezen kans om niet alleen de nieuwste jaren uit het vat te proeven, maar ook om uitgebreid stil te staan bij de meest bijzondere wijnen van ieder domaine. Naast deze unieke bezoeken lunchen wij onder de platanen, picknicken in de wijngaarden, en genieten van een diner bij een wijnmaker thuis, vanzelfsprekend begeleid door de meest bijzondere wijnen. Tevens is er de mogelijkheid om op vele domaines, wijnen te kopen tegen speciale prijzen. Als extra service verzorgen wij het transport van de wijnen naar Nederland.

Wilt u ook deze geweldige ervaring opdoen, vraag dan een op maat gemaakte offerte voor deze vierdaagse bourgondische wijnreis, waaraan maximaal 16 personen kunnen deelnemen. Een unieke ervaring. Minimaal 12 personen. U kunt zich ook als groep opgeven, dan maken wij een reis op maat voor u op een datum die u (en ons) uitkomt.

De offerte is op basis van eigen vervoer. Ook kunt u er extra dagen aan vast plakken om bijv. te golfen op de Levernois golfbaan, die om de hoek bij het hotel ligt.

Bij de wijnboeren proeven wij de allermooiste topwijnen, die u normaliter als toerist niet te proeven krijgt. Het hotel is op basis van 3 sterren, maar wel op een unieke locatie. Tegen meerprijs kun je bij- of overboeken naar een 5-sterren hotel. Diners en lunches zijn allen op unieke plekken: hetzij bij de boer zelf, hetzij in een van de vele bewaarde onbekende top adressen in de Bourgogne.

Bij interesse maak ik graag een offerte op maat. Zend via het contactformulier een bericht, of stuur rechtstreeks een mail naar:

marga@lamaisonblanche-wijnen.nl

 

 

 

 

 

Fotogalerij